Despărţirea anului sau goana după publicitate?

Povestea de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea pare să fi ajuns la final, după semnalele evidente pe care asistenta TV le-a lansat în mediul online.

Viviana a șters toate imaginile cu George de pe Instagram – unde nici nu îl mai urmărește, și de pe Facebook – deși aici l-a păstrat în lista de prieteni.Adio, dar rămân cu tine

George Burcea este în continuare interesat de activitatea pe care o desfășoară fosta concurentă de la Ferma în mediul virtual și apreciază fiecare postare pe care o face aceasta, deși actorul nu a mai însoțit-o pe Viviana Sposub la evenimente mondene și nu a mai fost invitat la petrecerile organizate de familia tinerei, așa cum s-a întâmplat până recent.

Ultimele imagini din mediul online care îi menţionează pe cei doi împreună

George Burcea a păstrat imaginile cu vedeta Pro TV și o și urmărește în continuare pe rețelele sociale, deși cea mai recentă poză cu ei doi pe profilul actorului este datată „20 decembrie 2020”!

Și de aici până la zvonurile unei despărțiri nu a mai fost mult.

Despărțire sau PR?

Întrebarea care se pune însă, este: „Să fie vorba despre despărțirea verii, din showbizzul românesc, sau despre o manevră de PR?”. Nu ar fi prima dată când un cuplu de vedete orchestrează aparența unei despărțiri pentru a reintra în atenția publicului, astfel încât să-și promoveze mai eficient proiectele ulterioare, iar fostul soț al Andreei Bălan tocmai a anunțat că pregătește lansarea unei cărți și un mare proiect filmat în S.U.A., despre ale cărui detalii a refuzat misterios să vorbească.

O poveste de fix un an

Viviana Sposub (22 de ani) și George Burcea (32 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale competiției Ferma, în vara anului trecut. Asistenta TV și actorul au devenit un cuplu în timpul show-ului. Tot în timpul emisiunii difuzate de Pro TV, Viviana a mărturisit că ea crede că va avea un drum lung alături de iubitul ei. Cu toate acestea, Viviana a șters recent de pe Instagram fotografiile cu ea și cu George.

La începutul verii, despre pereche, se specula că ar deveni părinți. După ce Lora s-a retras de la Vorbește Lumea, Viviana și-a reluat activitatea în emisiune, iar, înaintea primei ediții găzduite, Viviana s-a filmat în culise alături de George. După ce s-au sărutat, Viviana a arătat camerei un test de sarcină, apoi a spus: „Am emoții!”. Pe videoclipul postat la Story, Viviana a mai scris: „Emoțiile de azi dimineață”.

Foto Instagram şi Facebook