Andreea Bălan și George Burcea și-au găsit fericirea

Au ținut prima pagină în presă cu știrile despre divorț și săgețile pe care și le-au aruncat în mediul online. Acum, Andreea Bălan și George Burcea par că au uitat definitiv unul de celălalt și au luat-o pe drumuri separate.Sărutări furate

Astăzi, actorul George Burcea face parte din reality-show-ul „Ferma” de la Pro Tv unde se bucură de succes printre concurentele-celebrități. Mai mult, el și Viviana Sposub, fosta asistentă de la Vorbește lumea,  au devenit din ce în mai apropiați. Iar în cadrul emisiunii, sărutul pătimaș dintre cei doi concurenți a stârnit și un val de controverse. După ce au fost surprinși când se sărutau cu ardoare, George Și Viviana au fost filmați în timp ce se îmbrățișau cu foc.

Împreună, dar separat

Nici Andreea Bălan nu este însă singură. Noul partener al Andreei este Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. El este manager de vânzări la o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cei doi s-au afișat prima dată împreună în luna iulie, în timpul unei petreceri pe plaja de la Yuva, în Vama Veche. Tot atunci au fost și fotografiați, prima dată. Se țineau de mână tandru,  împărtășind multe gesturi romantice. Artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Iar sursele spun că cei doi își petrec majoritatea timpului împreună în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală.

Deși relația e publică și asumată, până acum, cei doi nu au postat pe social-media fotografii „oficiale„ împreună. Chiar dacă de câteva săptămâni, Andreea a primit prin intermediul iubitului ei un contract de promovare pentru produsele mărcii pe care o reprezintă Tiberiu Argint.

 

Departe de ochii lumii

Ca să fie departe de paparazzi, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au retras la Thracian Cliffs Golf And SPA Resort, o locație exclusivistă de pe malul bulgăresc al Mării Negre, unde un apartament pleacă de la 270 de euro pe noapte.

Ca și în alte escapade împreună, și nu au fost puține, cei doi au postat fotografii din aceleași locuri, fără însă să apară împreună. La fel s-a întâmplat și când au făcut sailing, sau când Tiberiu a însoțit-o pe Andreea, cu fetițele, la Sinaia.

Un om împăcat cu trecutul

Iar George Burcea pare și el împăcat cu situația.

“Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic. Și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui. Pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit.”, a declarat el în cel mai recent interviu oferit pentru presa online.

Text Cristina Dudău

Foto Facebook