Andreea Balan, din nou in spital!

Cunoscuta cantareata de muzica pop Andreea Balan, a ajuns din nou pe mana medicilor. Potrivit unor surse apropiate de cercul de prieteni ai artistei, la doar doua saptamani dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, Andreea Balan a suferit o noua operatie, dupa ce a suferit o sangerare puternica in timpul noptii si a fost nevoita sa ajunga din nou la spital.Starea ei este stabilă după operatie, potrivit unor surse din anturajul solistei. Conform medicului care s-a ocupat de Andreea Balan, aceasta a avut o problema de coagulare a sangelui, iar artista a fost din nou la un pas de moarte din cauza hemoragiei.

”Putea sa moara, a pierdut mult sange, pentru ca hemoragia ei a fost foarte grava. Dar e important ca s-a actionat rapid si a ajuns la spital in timp util. O cauza poate fi faptul ca are o problema de coagulare a sangelui dupa nastere, e posibil sa i se fi dereglat echilibrul hormonal, dar vom stii sigur doar dupa efectuarea unor analize mai amanuntite, pentru ca in spatele problemei se pot ascunde si cauze genetice. ” – a declarat medicul Ovidiu Peneș.

Complicatii la nasterea celui de-al doilea copil

Reamintim faptul ca artista a avut complicatii la nasterea celui de-al doilea copil. Artista a avut embolie amniotica. Este o complicatie care poate aparea atunci cand lichidul amniotic din placenta intra in sange.

Aceasta situatie poate aparea si in etapele intermediare din timpul sarcinii, nu numai la nasterea unui copil. Artista a recunoscut ca a avut noroc pentru ca in cazul ei, complicatia a survenit dupa ce a nascut fetita.

Artista s-a aflat aproape de moarte, lucru declarat chiar de ea:
Puteam sa mor. M-au intubat timp de doua zile.

Andreea Georgiana Balan a debutat in televiziune in anul 1994, in cadrul programului Ba Da, Ba Nu, urmand ca doi ani mai tarziu sa-si lanseze primul album. A devenit cunoscuta ca membra a duetului Andrè, in cadrul caruia a activat intre anii 1998 si 2001 si a lansat 7 albume.

Dupa destramarea formatiei Andrè, lanseaza pe 23 iunie 2002 primul album solo. De atunci a lansat inca 5 albume si 20 de videoclipuri. In 2007 a participat la emisiunea Dansez pentru tine, unde s-a clasat pe locul 1.

,,Viata mi-a indeplinit un vis minunat”

Text: Bogdan DARADAN

Sursa foto: Instagram