Celebritate de la Hollywood, infestată cu noul coronavirus

O altă vedetă de la Hollywood a fost depistată cu Covid-19. După ce Tom Hanks a anunțat că el și soția sa au fost infestați cu noul coronavirus, una dintre interpretele Bond Girl a fost și ea testate pozitiv.

Actrița ucraineană Olga Kurylenko, interpreta Bond Girl din seria James Bond, Quantum of Solace este în carantină la domiciliu de o săptămână, de când a acuzat “febră și oboseală acută”, cum spune chiar aceasta într-o postare pe Instagram.

Kurylenko se alătură actorilor Tom Hanks şi Rita Wilson, dar şi șefului Universal Music, care a fost spitalizat în weekend, tot pentru că suferă de COVID-19.

Uite cum și-a informat Tom Hanks fanii că are coronavirus.

Olga Constantinovna Kurylenko, în vârstă de 40 de ani, este o actriță și fotomodel de cetățenie franceză, dar cu origini ruse și ucrainiene. La vârsta de 16 ani s-a mutat de la Moscova la Paris pentru a urma o carieră în modelling. Kurylenko și-a început cariera de actriță în 2005, jucând în filmele Hitman și în rolul fetei Bond din “007: Partea lui de consolare”.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

martie 16th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate