Edward Aninaru cucereste granitele

Emil Rengle Luiza Comsa by Edward AninaruDupa ce in ultimii ani a fost numit “fotograful INNEI” datorita sedintelor foto pe care artista le realiza in exclusivitate cu el, Edward Aninaru se afla in Los Angeles de cateva luni si deja isi poate trece in portofoliu nume mari cu care a colaborat.

Unul dintre primele proiecte a fost shooting-ul pe care l-a facut cu Jay Sean, (artist originar din UK, cunoscut pentru piesele “Ride it”, “Maybe”, “Stay”, “Tonight”) pentru coperta albumului sau.

Aceasta sedinta foto a fost facilitata de Global Records (firma de management care se ocupa de INNA si Antonia), a avut loc in Runyon Canyon Park in decembrie 2012, iMadalina Ghenea Edward Aninaruar artistul, care s-a dovedit un adevarat profesionist, a fost foarte incantat de fotografiile facute de Edward.

Una dintre fotografiile din shooting a aparut deja pe site-ul Billboard, unul dintre site-urile de referinta la nivel international in ceea ce priveste industria muzicala. Dupa Jay Sean, a urmat Shontelle, artista cunoscuta pentru super hitul “Impossible”, dar si romancele Catrinel Menghia si Madalina Ghenea cu care Edward a lucrat pentru prima data. Madalina Ghenea si-a exprimat entuziasmul chiar si pe pagina ei de Facebook, spunand ca Edward este unul dintre cei mai buni fotografi din lume: http://on.fb.me/YMA0nk

Tot in Los Angeles, Edward a facut un shooting si cu Emil Rengle (coregraful INNEI si al Antoniei) si Luiza Comsa, dar si cu diverse modele pentru reviste locale de fashion. Pe langa fotografie, Edward se ocupa si de regie. El a fost regizorul celui mai recent videoclip al INNEI -”More than Friends”, dar si al Antoniei “Jameia”.

Edward are planuri mari atat in zona de fotografie, dar si de regie in perioada urmatoare si urmeaza sa vina si in Romania pentru proiecte noi.

 

Text: Andreea Popescu