Edward Aninaru este regizorul urmatorului videoclip al Innei

-0aEdward_AninaruCunoscut drept “fotograful Innei” sau “fotograful vedetelor”, Edward Aninaru este unul dintre cei mai talentati si solicitati fotografi romani ai momentului. Primul contact cu fotografia l-a avut in urma cu patru ani, cand a fost nevoit sa invete Photoshop pentru a se angaja la o firma de publicitate.

Dupa ce prima fotografie facuta de el a fost foarte apreciata pe mai multe forumuri de specialitate si i-a adus premii la cateva concursuri, Edward a inceput sa-si pozeze prietenii si sa se informeze despre fotografia din industria muzicala. La scurt timp, intamplarea a facut sa o cunoasca pe Inna si sa inceapa o colaborare de lunga durata cu artista.

Alaturi de Inna a bifat aparitii in reviste de renume atat din tara, cat si din strainatate: Elle Bulgaria, FHM Franta, FHM Rusia, FHM Cehia, FHM Slovenia, Tabu, Forbes si multe altele, iar pozele lui au ilustrat articole din Guardian, The Independent, Billboard sau Reuters.

Pe langa stilul inconfundabil in ceea ce priveste fotografia, Edward nu poate trece neobservat datorita tatuajelor pe care le are pe maini. A combinat doua pasiuni, tatuajele si povestile nelipsite din telefonul lui, pe care le asculta cand lucreaza si seara inainte de culcare. Pe mana stanga si-a tatuat “Alice din Tara Minunilor”, iar pe dreapta “Vrajitorul din OZ”. Probabil, din acest motiv i se spune si “Vrajitorul din Showbiz”.

 

Text: Alina Lupa