EFECTE 3D SI UN STYLING SPECTACULOS IN NOUL CLIP AL MARIEI RADU -“MISS EVERYTHING”!

Maria-Radu-2Dupa revenirea in forta de anul trecut cu piesa “Too late for you”, Maria Radu lanseaza super single-ul  “Miss Everything”!  De data asta Maria isi surprinde fanii cu o piesa sensibila si in acelasi timp dinamica – compusa de George Popa – si cu un videoclip diferit de tot ceea ce se afla pe piata in acest moment.

 

Ceea ce remarci din prima clipa in videoclipul piesei “Miss Everything” este stylingul spectaculos al artistei de care s-a ocupat Emilian Ciobanu. “Pentru noul videoclip am ales sa lucrez cu aceeasi echipa alaturi de care am realizat si  “Maria-Radu-1Too late for you”, pentru ca am incredere atat in Alex cat si in Ionut, comunicam extraordinar si in plus, suntem buni prieteni.  Cat despre single, pot spune ca <<Miss Everything>> este una dintre piesele mele de suflet pe care de-abia asteptam sa o promovez. Este o piesa speciala cu un puternic mesaj de dragoste”, a declarat Maria Radu.

Imaginile din videoclip redau cursul gandurilor personajului care se confrunta cu un eveniment dramatic – despartirea.“Culorile, cadrele 3D, elementele de tip laitmotiv vin sa intregeasca ideea de traire sufleteasca intensa, de contradictie intre realitate si proiectie.” a declarat regizorul Alex Gelehrter.

 

Foto: Marius Baragan