Ei sunt copiii lui Heidi Klum şi Seal

Supermodelul german Heidi Klum şi cântăreţul britanic Seal au fost căsătoriţi în perioada 2005 – 2014 şi au împreună patru copii.

Lou Samuel (10 ani) este mezina cuplului, aceasta având doi fraţi mai mari ca ea, cu trei şi respectiv 4 ani, pe Johan (13 ani) şi Henry (14 ani). Heidi Klum mai are o fiică, Helen Samuel, dintr-o căsnicie anterioară, cu Flavio Briatore. Seal i-a oferit şi acesteia numele său, iar Helen (15 ani), îl consideră pe cântăreţul britanic adevăratul său tată.  

Helen îşi doreşte să calce pe urmele mamei sale şi să devină topmodel, iar băieţii cei mari fac sport şi doresc să continue pe această cale profesională.

Heidi Klum, în vârstă de 47 de ani, este o actriță, fotomodel și prezentatoare TV, businesswoman, designer de modă german. În 2008 ea a devenit cetățeană americană păstrându-și cetățenia Germaniei.

Henry Olusegun Adeola Samuel, cunoscut profesional ca Seal, este un compozitor britanic. A vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume, cu prima sa melodie internațională de succes, „Crazy”, lansată în 1991; cea mai cunoscută melodie a sa, „Kiss from a Rose”, a fost lansată în 1994.