El este noul iubit al Lidiei Buble

După ce zilele trecute se zvonea că ar avea o relaţie cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie (vezi AICI), în presă au apărut fotografii cu noul iubit al Lidiei Buble. Cântăreaţa apare alături de fratele mai mic al artistei Elena Gheorghe, fotbalistul Costin Gheorghe.

Se pare că cei doi ar fi avut o relaţie apropiată încă de anul trecut, când Lidia Buble încă forma un cuplu cu Răzvan Simion, spun surse cancan.ro. Aceeaşi sursă a mărturisit că melodia lansată de artistă în această vară, “Ochii ăia verzi”, este dedicată fotbalistului de la Clinceni.

„Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat fostul participant la Exatlon, Costin Gheorghe.

Costin a divorţat în urmă cu aproape doi ani de fosta lui soţie, Adriana. Chiar dacă mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii foarte bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

Photo: Impact.ro, Instagram