Când încep să te iubesc…. Lidia Buble?

Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine.

Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine.

Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem.

Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată.

Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu.

Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună.

Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu. Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb.

Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești”, a scris Cornel Ilie pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CGDTlqTno8l/

 

Iar această declarație vine să dea apă la moară zvonurilor conform cărora Cornel Ilie de la Vunk și Lidia Buble ar forma cel mai proaspăt cuplu din showbizz.

Iar faptul că nici unul dintre cei doi nu a infirmat cu fermitate existența unei povești de dragoste incipiente vine să se adauge și coincidențelor care fac ca totul să fie cât mai plauzibil.

Ambii sunt zodia Gemeni, cum a ținut să sublinieze Lidia Buble, ambii s-au despărţit după 5 ani de relaţie. Cântăreaţa s-a separat de Răzvan Simion, iar solistul trupei Vunk a divorţat de cea care i-a dăruit doi copii în cei 5 ani de căsnicie.