Aşa arată fericirea Lidiei Buble

„Așa arată fericirea”, a scris Lidia Buble în dreptul galeriei de imagini publicate pe Instagram, în care apare  îmbrățișându-și fiecare soră în parte.

Surorile Lidiei Buble s-au reunit în familie, împreună cu mama lor și au pozat alături de celebra lor soră. Lidia Buble are patru surori: Dana, Estera, Diana și Lorena, și șase frați: Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei. În imaginile publicate de cântăreață la ultima reuniune de familie, pot fi admirate surorile Buble vesele și zâmbitoare, îmbrăcate în rochii lejere de vară și bucurându-se să își fie alături una alteia.Lidia Buble are zece frați și surori

În ordinea vârstelor, surorile Lidie sunt: Lorena Buble (15 ani), Diana Buble (20 ani), Estera Buble (27 de ani), Daniela Buble (35 de ani). „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori.

Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, povestea Lidia cu ocazia reuniunii familiei de la Crăciunul trecut.

Foto Instagram