Ela Craciun a nascut un baietel. Este a treia nastere naturala a vedetei!

Ela Craciun nascut joi, la ora 16.03, un baietel. Micutul a avut la nastere 2,760 kilograme si 50 cm, primind din partea medicilor nota 10. Este a treia nastere naturala a vedetei si fost un moment cu puternica incarcatura emotionala pentru toata familia.Sotul a fost prezent la maternitate, iar cei doi copii ai lor au asteptat acasa cu nerabdare sa primeasca vestea ca fratiorul lor a venit pe lume.

Vedeta TV si blogger de succes, Ela Craciun a ales si de aceasta data sa nasca natural, fiind convinsa ca aceasta modalitate este cea mai benefica pentru sanatatea copilului. De altfel, în ultima luna de sarcina, ea a si derulat pe blogul ei o campanie de informare a publicului despre beneficiile acestui tip de nastere.O sarcina mai grea decat primele doua

Despre cea de-a treia sarcina, Ela a declarat ca a fost mai grea decat precedentele, desi nu s-a ingrasat atat de mult ca inainte.

„ N-am putut sa mananc nici carne, nici peste… Am mancat linte, cu ciuperci, cu alimente care inlocuiesc carnea. Am luat 11 kilograme, mult mai putin decat la celelalte doua sarcini, cand am luat 20 de kilograme. Cred ca o sa-mi revin mai repede, de data aceasta”, a marturisit vedeta.

In ciuda starilor de rau, Ela Craciun a fost extrem de activa in perioada sarcinii. A filmat pentru emisiunea ei, Numai de bine, si pentru blogul ei si a participat la multe evenimente si campanii caritabile.

Ela Craciun mai are doi copii, Alex, in varsta de 12 ani, si Alesia în varsta de 7 ani. Acestia sunt des prezenti in fotografiile si filmarile pe care vedeta le realizeaza pentru blogul si canalul sau de YouTube. De altfel, Alesia are deja propriul vlog, postand pe internet filmari.