Ela Craciun, in pat cu un alt barbat

Cunoscutul blogger, Ela Craciun, si-a surprins cititorii site-ului cu un pictorial incendiar, realizat special pentru Ziua indragostitilor, in care poate fi admirata in ipostaze sexy, nemaivazute pana acum, alaturi de un barbat extrem de aratos. Vedeta TV, sotie si mama a doi copii, a dorit ca prin fotografiile sale sa aminteasca faptul ca o relatie trebuie intretinuta si cu astfel de momente, iar rolul femeii fatale, cel pe care-l joaca in pictorial, este rolul pe care orice femeie ar trebui sa-l adopte, cel putin de Valentine’s Day.De Valentine’s Day iubim cu stil

Anumite cadre intruchipeaza o Audrey Hepburn moderna, in clasica rochie neagra, pe cand altele evidentieaza senzualitatea, feminitatea si eleganta unei adevarate lady, purtand o provocatoare rochie rosie. De fiecare data Ela se lasa rasfatata cu un dar din partea barbatului aratos ce o insoteste, subliniind astfel placerea femeilor de a primi cadouri din partea iubitului.

Iubesc Valentine’s Day asa cum Marlyn Monroe iubea diamantele. Este o placere vinovata in a recunoaste ca imi place sa fiu rasfatata intr-o zi oarecare de 14 februarie. Ziua indragostitilor exista pentru a nu uita sa ne spunem „la multi ani” si pentru a ne reaminti sa facem gesturi frumoase pentru cel iubit. Si eu sarbatoresc dragostea in fiecare zi, dar de Valentine’s day este totul despre a spune „te iubesc” cu stil. Asa ca, doamnelor, ziua aceasta nu este pentru voi sau pentru ei. 14 februarie este pentru NOI. Scoateti femeia fatala de la naftalina si puneti-va cele 50 de nuante de rosu pe voi. Daca de la el vrem un „breakfrast at Tiffany” este cazul sa dam si noi partea noastra de „50 shades of Gray”, a scris Ela Craciun pe blogul sau.

Text: Madalina Manole