Ela Craciun si-a schimbat look-ul: cum se numeste noua tunsoare, „vedeta” anului 2018!

Vedeta de televiziune Ela Craciun a recurs la o noua schimbare de look surprinzatoare. Dupa ce, in urma cu cateva luni, si-a deschis nuanta parului si a optat pentru accente blond-nisipiu, aceasta s-a lasat din nou pe mainile pricepute ale hairstylistului si a adoptat o tunsoare la moda in 2018. Este vorba de bob-ul perfect finisat, cu varfurile drepte, iar la capitolul culoare a ales un mix de nuante care sunt evidentiate de modul in care vedeta alege sa isi tina cararea, pe mijloc sau lateral.

„Am mers pana la salonul hairstylistului meu din Constanta pentru aceasta schimbare de look. Ne-am consultat, Camelia Tugearu a ascultat dorintele mele si a venit cu aceasta propunere de look: un bob perfect finisat, drept, pana la mijlocul gatului, si nuante Parisian Nude, un mix de bejuri si marouri. Este foarte interesat ca, atunci cand imi schimb cararea sau ma joc prin par, se schimba si accentele”, spune Ela Craciun.Perfectiunea sta in detalii

Hairstylista a facut cateva precizari esentiale pentru doamnele si domnisoarele care doresc un look similar cu cel al Elei Craciun:

„In 2018 must have-ul este bretonul, insa, mai presus de toate, tunsoarea pe care o alegi trebuie sa ti se potriveasca. Cu Ela am facut o simulare folosind un breton fals si am ajuns la concluzia ca, in cazul ei, tunsoarea care o avantajeaza este bob-ul perfect finisat, pana la jumatatea gatului, pentru a fi proportional cu inaltimea si conformatia ei. Ca si culoare, am optat pentru nuantele Parisian Nude, o gama de bejuri si marouri pe care le-am combinat ca sa obtinem nuantele potrivite tipului sau de ten.

Are luminozitate mai mare pe lungimi multumita produselor cu ceara de albine. Ela poate sa isi mute cararea de pe mijloc intr-o zona laterala si astfel i se dezvaluie noi nuante ale parului, poate fi mai blonda sau mai bruneta. Linia tunsorii este clasica, dar ii permite sa fie versatila, sa poata muta cararea de pe o parte pe alta. Ca aspect, este ideal sa poata purta parul atat drept, perfect neted, cat si usor ondulat, cu aspect natural”, a explicat Camelia Tugearu.

Text: Oana Baltoc