Ela Crăciun și Ovidiu Yang, despre secretul unei relații de succes

Autoare a trei volume, prezentator și realizator tv, bloggeriță și nu în ultimul rând soție și mamă a trei copii, Ela Crăciun se confruntă zilnic cu o serie de provocări, motiv pentru care a decis să vină de această dată în ajutorul familiilor și a conceput, alături de Ovidiu Yang, un seminar online destinat cuplurilor.

,,Dacă m-ar întreba cineva ce aș fi dispusă eu să fac pentru a-mi salva relația, aș alege să fac terapie. Este un loc neutru în care mergi și afli părerea unui om, care asta a învățat să facă: să îi ajute pe cei doi parteneri să își depășească obstacolele. Și aș mai face un lucru: aș da tot ce pot eu, astfel încât să nu îmi reproșez niciodată că eu nu am făcut tot ce îmi stă în putință, în așa fel încât să pot spune că am încercat totul, însă nu s-a putut”, a declarat Ela Crăciun despre perspectiva ei personală asupra unui cuplu de succes.

Este nevoie mai mult ca oricând de instrumente eficiente, care să aducă ușurință și fericire în viețile noastre de zi cu zi. Într-o perioadă în care am fost cu toții afectați de evenimentele externe și atât pandemia, cât și războiul din țara vecină au contribuit la sporirea stării de anxietate a noastră a tuturor, este firesc să avem nevoie de ajutor pentru a funcționa optim în acești noi parametrii.

Despre necesitatea terapiei în obținerea unei vieți armonioase de familie, ne-a vorbit și Ovidiu Yang: ,,În ziua de astăzi provocările în relația de cuplu sunt din ce în ce mai stringente, fie că vorbim despre lipsa de comunicare sau de lipsa de congruentă în ceea ce privește așteptările reciproce, lista poate continua, însă ceea ce vom face noi este să oferim soluții și să dăm practici utile în relație, pentru a avea o relație împlinită, de succes și să manifești sentimentele, stările în relația de cuplu. Important este să știm ca întotdeauna există soluții și ca întotdeauna se pot face lucruri pentru a te regăsi în oglinda partenerului tău. Vom discuta și vom oferi soluții concrete și ușor de aplicat ”, a concluzionat Ovidiu Yang.

Este primul seminar dedicat relațiilor de cuplu coordonat de Ela Crăciun, care până în prezent s-a adresat preponderent proaspetelor mămici și unei comunități în principal feminine. Celebra mămică nu este la prima sa colaborare alături de Ovidiu Yang, cei doi fiind implicați până în prezent în numeroase proiecte împreună.