Ela Craciun, vacanta romatica in orasul spaniol unde s-a filmat „Game of Thrones”

Vedeta de televiziune Ela Craciun a petrecut o vacanta romantica de cateva zile alaturi de sotul ei, in preajma Zilei Indragostitilor. Cei doi au ales ca destinatie Barcelona, oras pe care l-au vizitat acum a treia oara. Spre deosebire de deplasarile precedente, de aceasta data nu au mai luat la pas orasul, grabiti, cu harta in mana, pentru a vedea cat mai multe obiective turistice, ci si-au alocat timp pentru relaxare si pentru a trai experienta cu lejeritate, chiar si in ciuda vremii ploioase. Au inchiriat inclusiv o masina cu care au ajuns si in Girona, orasul in care s-au filmat scene antologice din serialul Game of Thrones.

„Am fost a treia oara in Barcelona. Am preferat sa mergem de aceasta data doar noi doi, fara copii, tinand cont ca cei mici erau oricum la scoala in aceasta perioada. Trecuse mult timp de cand nu am mai avut o vacanta romantica, doar noi doi, asa ca am zis ca acum este ocazia ideala sa petrecem cateva zile astfel. A fost si pentru prima oara in Barcelona cand nu am mai avut un program aglomerat, cand nu am mai mers prin tot orasul cu harta in mana, nerabdatori sa vedem cat mai multe obiective turistice. Am avut parte de relaxare. Ne trezeam la ce ora ne doream, ne plimbam in voie, ne pierdeam pe stradute tinandu-ne de mana. A fost foarte frumos, chiar daca vremea a fost ploiasa”, a povestit Ela.„Un cuplu ar trebui sa retraiasca emotiile de la inceputuri”

Cei doi indragostiti au profitat de mica vacanta pentru a da o fuga si la Girona. „Am inchiriat o masina si am condus pana in Girona. Acolo am vazut locurile unde s-a filmat Game of Thrones. A fost o vacanta speciala si ne-am propus sa repetam acest tip de experienta macar o data la doua luni. Doar noi doi. Mai ales ca eu oricum vanez din timp bilete de avion la oferte, asa ca mi-e usor sa fac planuri. Totul tine insa si de programul lui si de cel al copiilor nostri. Insa sunt de parere ca un cuplu ar trebui sa isi aloce timp, din cand in cand, doar pentru el, sa retraiasca emotiile in doi de la inceputul relatiei, chiar daca intre timp au aparut responsabilitati mari legate de copii si de familie, in general”, a marturisit Ela Craciun.

Revenita in tara, Ela Craciun a reluat filmarile pentru emisiunea sa, „Numai de bine”, si pentru blogul www.elacraciun.ro, urmand ca la finalul lunii sa fie implicata intr-un nou proiect de educatie, de aceasta data ce vizeaza sexualitatea explicata copiilor.

Text: Iulia Mirica