Ele sunt cele mai frumoase femei din lume conform științei

Frumusețea stă în ochii privitorului, însă știința ne spune altceva. Dr. Julian De Silva, chirurg estetician, a elaborat o listă folosind cele mai recente tehnici de cartografiere computerizată pentru a măsura perfecțiunea fizică conform raportului de aur, adesea cunoscut sub numele de Phi.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Raportul de aur este o formulă matematică descoperită pentru prima dată de greci. Este văzut pe scară largă în natură și, atunci când este folosit în design, susține compoziții organice și cu aspect natural, care sunt plăcute ochiului din punct de vedere estetic.

Raportul este folosit și pentru a măsura atractivitatea facială. Funcționează pe ideea că, cu cât rapoartele unei fețe sunt mai apropiate de numărul 1,618 (Phi), cu atât devine mai atractivă.

S-a dovedit că actrița din Killing Eve, Jodie Comer, în vârstă de 29 de ani, are o precizie de 94,52% la raportul de aur al frumuseții.

Ochii, sprâncenele, nasul, buzele, bărbia, maxilarul și forma feței au fost măsurate și s-au apropiat cel mai mult de noțiunea grecilor antici despre atribute perfect proporționale.

Deși poate părea puțin superficial să evaluezi o persoană numai după aspectul ei, Raportul de Aur este o ecuație matematică concepută pentru prima dată de greci în încercarea de a măsura frumusețea.Iată cine sunt vedetele care au fost declarate cele mai frumoase femeii din lume, conform științei:

Starul din Dune Zendaya, în vârstă de 26 de ani, s-a clasat pe locul al doilea cu 94,37%, în timp ce modelul Bella Hadid, de 25 de ani, s-a clasat pe poziția a treia cu 94,35%.

Cântăreața Beyoncé, în vârstă de 41 de ani, s-a strecurat pe locul patru, cu un scor de cartografiere a feței de 92,44%, dar toți au fost considerați aproape de scorul perfect de 100%.

Ariana Grande, Kim Kardashian, Taylor Swift, HoYeon Jung din Squid Games, Jourdan Dunn și Deepika Padukone completează lista celor mai frumoase femei din lume conform raportului de aur.

1 Jodie Comer – 94.52%

2 Zendaya – 94.37%

3 Bella Hadid – 94.35%

4 Beyoncé – 92.44%

5 Ariana Grande – 91.81%

6 Taylor Swift – 91.64%

7 Jourdan Dunn – 91.39%

8 Kim Kardashian – 91.28%

9 Deepika Padukone 91.22%

10 HoYeon Jung – 89.63%

Dr. Julian De Silva a identificat, de asemenea, care vedete au avut cea mai frumoasă formă a nasului, ochilor, sprâncenelor, bărbiei, buzelor, frunții și feței.

Nas – Jodie Comer 98,7%

Ochi – Bella Hadid 97,7%

Buze – Zendaya 99,5%

Sprâncene – Deepika Padukone 95,2%

Bărbie – Bella Hadid 99,7%

Frunte – Zendaya 98%

Forma feței – Beyoncé 99,6%

Iulia Mirică

Foto: hepta , uk.style.yahoo.com