Elisabeth Moss a vorbit in sfarsit despre mariajul sau esuat

elisabeth_moss_green_straplessElisabeth Moss, actrita din Mad Men si Get Him To The Greek, a vorbit despre mariajul sau esuat cu starul show-ului Saturday Night Live, Fred Armisen. Mariajul celor doi, care a durat 11 luni, s-a terminat in 2011, insa atunci actrita a refuzat sa comenteze situatia. Acum insa declaratiile sale au fost cat se poate de categorice: “Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care cineva le-a spus despre el a fost «Este atat de bun la interpretari de roluri. Dar cel mai mare rol pe care il face este acela al unei persoane normale»”, a declarat Moss pentru Page Six Magazine.

“Pentru mine, asta rezuma totul… Nu mai vreau sa pierd mai mult timp din viata mea vorbind despre el”, a mai spus Elisabeth. Intrebata daca mai tine legatura cu fostul sot, actrita a raspuns foarte direct: “O, Doamne, nu”. Nu stim exact ce a facut Fred Armisen, dar din spusele lui Moss, se pare ca acesta are probleme cu a fi el insusi, preferand sa “joace teatru” si in relatiile sale.

Actrita a realizat si un pictorial sexy pentru revista in care a aparut interviul, pictorial ce ne arata o fata a actritei diferita de cea pe care am putut-o vedea in Mad Men. Moss a dezvaluit ca in sezonul 5 al serialului, care apare pe 25 martie, povestea personajului pe care il interpreteaza va lua o turnura neasteptata: “Sunt extaziata de ceea ce se intampla in acest sezon. Cred ca audienta va fi surprinsa”.

 

Text: Bianca Badescu