Elisabetta Canalis a facut declaratii surprinzatoare despre relatia cu George Clooney

1a3aas48lmvElisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, a vorbit pentru prima data despre relatia cu celebrul actor, dupa ce s-au despartit.

Aceasta a declarat ca George a fost special pentru ea, “o persoana foarte importanta, asa cum ar fi un tata. Intre noi a fost mai mult o relatie de tipul fiica-tata. Nu am putut sa-mi clarific asta pana acum”, a spus Canalis. Elisabetta, in varsta de 33 de ani, pare ca a uitat ca are o relatie cu unul dintre cei mai seducatori si mai doriti burlaci din lume si l-a confundat cu un tata adoptiv.

Facand abstractie de aceste declaratii referitoare la relatia fiica-tata, Elisabetta Canalis a avut numai cuvinte de lauda la adresa actorului: “A fost o dragoste extraordinara, ca si cum as fi trait un basm. George este un adevarat gentleman si in viata privata. Am foarte respectata ca partenera a sa”. Actrita a mai spus despre Clooney si ca este un iubit minunat si unul dintre cei mai cumsecade oameni pe care i-a intalnit.

Canalis a negat zvonurile ca relatia lor ar fi luat sfarsit din cauza faptului ca George Clooney nu ar fi vrut sa se aseze la casa lui: “Nu am vorbit niciodata despre mariaj sau despre copii. Nu exclud posibilitatea de a avea aceste lucruri, dar nici eu, nici George nu ne-am inchipuit avand copii impreuna. Sfarsitul relatiei nu a fost cauzat de problema mariajului, ci de nevoile noastre personale”.

Presa a scris ca Elisabetta a fost devastata cand s-au despartit, insa acum pare sa fi depasit aceste probleme: “Relatia mea cu George nu mi-a facut rau. Am fost cu un barbat care e faimos in toata lumea si acum voi merge mai departe pe cont propriu”.

Text: Bianca Badescu