Elisabetta Canalis inca sufera in urma despartirii de George Clooney

elisabetta-canalis-841114lModelul italian Elisabetta Canalis a rupt recent tacerea si a vorbit despre separarea de George Clooney, declarand ca inca mai trece prin momente dificile, la mai mult de doua luni de la despartire. Actorul si frumoasa Elisabetta au anuntat faptul ca fiecare isi va urma propriul drum, in luna iunie a acestui an, punand capat unei relatii care a durat doi ani de zile.

Desi modelul a stat un timp departe de lumina reflectoarelor pentru a-si reveni in urma deceptiei suferite, acum ea este gata sa se intoarca in atentia fanilor, fiind una dintre concurentele noului sezon al show-ului Dancing With The Stars.

Intr-un interviu pe care l-a acordat unei reviste italiene, Canalis a declarat ca se invinuieste pe sine pentru despartirea survenita si ca nu exista nimic frumos atunci cand doua persoane isi spun adio. Sfarsitul unei relatii este intotdeauna complicat, insa pacea interioara si-a gasit-o in Los Angeles, unde si-a ocupat timpul lucrand, descoperind ca o poate lua de la capat.

 

Text: Ruxandra Raica