Elizabeth Hurley s-a pus pe slabit

ELIZABETH-HURLEY-at-the-Empire-State-Building-for-an-Estee-Lauder-Event-5Nici nu am intrat bine in 2013, ca vedetele internationale si-au pus in cap sa arate bine si sa ne uimeasca afisand un look de invidiat. Printre ele se numara si Elizabeth Hurley care a inceput anul apeland la un nou regim.

Actrita in varsta de 47 de ani a renuntat la dulciuri si la consumul de cafea si spune ca este gata sa faca fata provocarilor acestui an. „Incep 2013 intr-un mod foarte sanatos. Fac plimbari foarte lungi alaturi de cainii mei, nu mai consum zahar sau produse care contin faina alba, consum mai putina cofeina si mai multe legume”, a scris Elizabeth pe contul ei de Twitter.

In afara de acest regim de viata sanatos, Hurley si-a propus sa scape de lucrurile care nu ii mai sunt necesare in casa sa din Anglia, asa ca a renuntat la foarte multe haine, la mobila, jucarii etc. pe care le-a donat, considerand ca ar fi fost pacat sa le arunce. Ne place atitudinea pozitiva a lui Hurley la inceput de an si ar fi bine sa-i urmam exemplul.

 

Text: Ruxandra Raica