Emma Watson – cum si-a schimbat viziunea despre dragoste?

emma_watson

Emma Watson recunoaste ca a avut multe relatii nefericite de dragoste. Actrita spune ca obisnuia sa creada ca dragostea vine la pachet cu suferinta, dar ca, intre timp, si-a schimbat parerea.

 

“Cand am inceput sa am relatii, aveam o idee romantica despre dragoste, in genul Romeo si Julieta. Trebuia sa fie o victima – sa fie multa durere implicata, asa credeam ca e normal sa fie”, a declarat Emma. “Shakespeare spunea ca dragostea adevarata nu are niciodata un curs lin si aveam senzatia ca trebuie sa fie dureroasa. A fost o revelatie sa-mi dau seama ca nu trebuie sa fie asa si ca poti alege pe cine sa iubesti si cui sa-i dai inima ta”. Si probabil ca sunt multe persoane ca Emma, care asociaza dragostea adevarata cu suferinta .

“Suna ca un cliseu, dar am invatat si ca nu o sa te indragostesti de persoana potrivita pana nu te iubesti pe tine insuti si nu te simti bine cu ceea ce esti. Lucrul trist este ca aceste lectii se invata doar din experienta, asa ca oricat de mult ti-ar spune cineva, trebuie sa treci prin asta si sa faci greseli pentru a invata din ele”, a mai spus Emma. Si mare dreptate are…

 

Text: Bianca Badescu