Emma Watson evita relatiile cu barbatii celebri

39_EmmaWatsonEmma Watson, devenita celebra dupa interpreta lui Hermione Granger din celebrul “Harry Potter”, este departe de imaginea inocenta a personajului datorita caruia a devenit celebra.

Ajunsa la frumoasa varsta de 22 de ani, Emma se considera o femeie matura si constienta de ceea ce isi doreste de la viata. Astfel, dupa cum ne-a obisnuit pana acum, tanara actrita ce nu a fost implicata in niciun scandal demn de prima pagina, a facut dezvaluri in ceea ce priveste viata sa amoroasa.

Se pare ca secretul ei, cu ajutorul caruia sta departe de ochii presei, consta in relatiile cu barbatii.. mai putin celebri.

Desi la prima vedere s-ar putea crede ca vedetele isi doresc relatii cu alte vedete, se pare ca Emma nu isi doreste asta. Conform spuselor acesteia, relatiile cu barbatii celebri o fac sa devina….”agitata”.

Intr-un interviu acordat unei reviste locale din Marea Britanie, frumsica actrita a declarat ca incearca cat mai mult sa stea departe de barbatii celebri deoarece inimii nu ii poti porunci de cine sa se indragosteasca si de cine nu.

“Incerc sa stau cat mai departe si sa am doar relatii strict profesionale cu persoanele publice alaturi de care joc in filme. Fiind amandoi persoane publice, ajungem sa atragem atentia asupra noastra mai mult decat este cazul. Pe mine lucrurile acestea ma fac sa devin agitata. Ma consider o norocoasa ca avut ocazia ca pe majoritatea prietenilor mei sa-i cunosc la universitatea la care invat ”, a declarat Emma.

Tanara actrita a mai declarat faptul ca are o filozofie noua atunci cand vine vorba de dragoste. Se pare ca aceasta filozofie are de-a face cu modul nostru de a privi persoanele de sex opus.

“Oamenii vorbesc despre dragoste ca si cum aceasta apare din senin. Greseala noastra este ca nu ne asumam faptul ca in viata poti face alegeri bune dar si alegeri rele. Din pacate majoritatea femeilor au tendinta de a purta de gija oamenilor care nu merita, iar cand isi dau seama de acest lucru, raman profund dezamagite. De fapt, nu cred ca o persoana poate schimba alta persoana, insa femeile intotdeauna spera ca in persoana iubita sa exista un sambure de bunatate. Astfel ele ajung in situatia in care relatia lor devine o joaca de-a v-ati ascunselea “.

 

Text: Andreea Popescu