Emma Watson urca in Arca lui Noe (Noah)

Emma-Watson-sayou-30510945-1680-1050Emma Watson este pe cale de a fi distribuita in cel mai recent film al regizorului Darren Aronofsky. Regizorul intentioneaza sa adune cat mai multi actori tineri in cel mai nou proiect al sau, drama cu tema biblica Noah, la care va incepe filmarile in luna iulie, in New York si Islanda, si se afla in negocieri cu actrita Emma Watson. Conform cotidianului Deadline.com, se pare ca in film au fost distribuite si nume mari ale cinematografiei printre care se numara si Douglas Booth si Logan Lerman.

Cei doi actori au fost distribuiti in rolurile fiilor lui Noe: Booth ii va da viata fratelui mai mic, Shem, iar Lerman va juca in rolul fratelui mai mare, Ham. Desi ar trebui sa fie remarcata diferenta de varsta dintre cei doi frati, se pare ca regizorului Darren nu i-a dat prea multe batai de cap acest detaliu, deoarece ambii actori sunt nascuti in anul 1992.

Un alt rol din “Noah” pe care Darren Aronofsky trebuie sa il completeze in viitorul apropiat este cel al iubitei lui Ham, care urca pe puntea arcei impreuna cu familia lui Noe si cu cate o pereche din toate speciile de animale pentru a scapa cu viata din potop. Conform aceluiasi cotidian, refuzat fiind de Dakota Fanning, regizorul a decis ca Emma sa ii ia locul. Cu toate ca cei doi inca negociaza, gura lumii spune ca Emma ar fi batut palma cu regizorul. Jennifer Connelly si Julianne Moore au fost propuse in rolul sotiei lui Noe.

 

Text: Andreea Popescu