Escapada cu fetele versus sejur romantic cu iubitul

relatiiVara este cel mai bun motiv pentru a evada din aglomeratia orasului, pentru a lasa problemele si grijile in urma si pentru a trai cele cateva zile de concediu de parca ar fi primele si ultimele. Pai asta am stabilit, urmeaza acum sa gasim locatia si persoanele care sa ne insoteasca. Exact… aici intervine problema. “Sa fugi” alaturi de cele mai bune prietene ale tale pe o plaja exotica unde sa leneviti cat e ziua de lunga la umbra palmierilor si sa beti cocktailuri reci sau sa pleci cu iubitul intr-un loc romantic unde sa te topesti sub privirile sale languroase.

Offf… grea decizie…

 Lumini si efervescenta

Noua, fetelor, ne place sa fim in centrul atentiei, sa fim privite, admirate si complimentate, sa dansam sub lumina lunii o noapte intreaga, sa rememoram anumite evenimente din trecut stiute doar de noi alaturi de cele mai bune prietene. Insa adesea prezenta iubitului in compania ta si a prietenelor va  crea oarecum o atmosfera nu tocmai propice discutiilor intre fete, plus ca te vei simti stanjenita si la fel o vor face si prietenele tale. Cu alte cuvinte, iubitul tau nu are ce cauta numai printre tine si prietenele tale. Dar cum sa-i spui intr-un mod cat mai diplomat cu putinta ca nu vrei sa-l iei cu tine? In cazul acesta, trebuie sa ai o discutie serioasa cu el, sa-i explici ca ai nevoie de putin timp pentru tine si prietenele tale, ca nu ai mai petrecut de foarte mult timp momente placute in compania lor. Daca relatia voastra este una bazata pe incredere, nu ar trebui sa existe niciun fel de problema. Dar ce te faci daca, in timp ce tu planuiesti marea evadare, iubitul iti pregateste o surpriza si vrea sa calatoriti, de exemplu, intr-un oras romantic unde sa fiti doar voi doi?

 

Vata de zahar

Cam ca o vata de zahar suna invitatia iubitului tau si mai muuuult ca sigur ca iti face cu ochiul, insa este clar ca nu te poti imparti in doua si ca trebuie sa multumesti ambele tabere. Cu siguranta ca iubitul se va supara daca il vei refuza si pe buna dreptate, insa, in acelasi timp, prietenele tale vor cauta sa te atraga de partea lor… chestie incalcita, domnule… Intotdeauna relatiile se lovesc de astfel de evenimente, actiuni, mai mult sau mai putin neplacute, esential este insa sa le depasesti cu intelepciune si sa nu lase rani deschise.

 

Solutia salvatoare

Variante exista, doar bunavointa sa existe si ea. Poti alege o solutie de compromis… de exemplu, sa iti imparti zilele de concediu, sa mergi atat cu iubitul cat si cu fetele, astfel incat toata lumea sa fie impacata. Sau puteti face gasca mare, invitandu-ti prietenele impreuna cu iubitii lor intr-un oras in care sa existe puncte de atractie atat pentru a vizita, cat si pentru a va distra. Iti recomand Londra, Barcelona, Amsterdam, Nisa, Milano, iar pentru eternii indragostiti… acelasi Paris. Sau, daca hotarati sa mergeti cu totii intr-o vacanta exotica, puteti opta pentru plajele din Maldive, Mexic, Portugalia, Republica Dominicana, Thailanda, Spania, Seychelles si lista poate continua.

Asadar… solutii exista, trebuie doar sa vrei.

 

Text: Ruxandra Raica