Este oficial! Lady Gaga are un nou iubit

Presa americană a vuit în ultimele zile cum că artista Lady Gaga are avea un nou iubit. Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze romantice, în Miami. Ieri, vedeta a confirmat zvonurile şi a “oficializat” relaţia ei cu Michael Polansky, printr-o postare pe contul ei de Instagram.

Michael Polansky în vârstă de 33 de ani a absolvit Harvardul şi este un antreprenor de succes, CEO al grupului Parker şi cofondatorul Facebook. O sursă a declarat pentru E! News că cei doi au o relaţie de mai bine de o lună, aceştia petrecându-şi sărbătorile de iarnă împreună. Uite cum au petrecut cei doi revelionul în acest an!

La doar o zi de la postarea fotografiei cu cei doi, Lady Gaga a adunat peste două milioane de aprecieri şi comentarii pozitive.

Stefani Joanne Angelina Germanotta (33 de ani), cunoscută sub pseudonimul de Lady Gaga, este o cântăreață, textieră și actriță americană. Ea a devenit celebră cu melodiile „Just Dance” şi „Poker Face” şi pentru ținutele sale vestimentare extravagante. Lady Gaga a debutat ca actriţă în filmul „A Star Is Born”, în care a jucat alături de Bradley Cooper.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

februarie 5th, 2020 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate