Lady Gaga are un nou iubit?

Este întrebarea de pe buzele multora… Vedeta a fost suprinsă sărutându-se cu un bărbat la petrecerea de Revelion. Aceasta şi-a petrecut noaptea dintre ani la MGM Park Theather din Las Vegas.

Artista a oferit un spectacol incendiar la restaurantul NoMad, alături de muzicianul Brian Newman. La finalul show-ului, cântăreaţa s-a sărutat cu un bărbat. Ba mai mult, Lady Gaga nu a fost îngrijorată de faptul că ar putea fi fotografiată de paparazzi şi a petrecut cu acesta până dimineaţă, în văzul lumii.

lady-gagaPotrivit unui ziar local, bărbatul cu care Lady Gaga a plecat de la petrecere se numeşte Michael. Vedeta nu a făcut nicio declaraţie care să confirme sau să infirme zvonurile, însă apropiaţii acesteia spun că ea şi Dan Horton s-au despărţit în urmă cu câteva luni.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută sub pseudonimul de Lady Gaga, este o cântăreață, textieră și actriță americană. Ea a devenit celebră cu melodiile „Just Dance” şi „Poker Face” şi pentru ținutele sale vestimentare extravagante. Lady Gaga a debutat ca actriţă în filmul „A Star Is Born”, în care a jucat alături de Bradley Cooper.