Este oficial: Ryan Reynolds si Blake Lively s-au casatorit

ESTE_OFICIALllO sursa apropiata a proaspetilor casatoriti a declarat pentru un tabloid local ca actorii si-au unit destinele in seara de duminica (9 septembrie), pe plantatia Boone Hall din localitatea Mt. Pleasant, aflata in apropiere de orasul Charleston din statul Carolina de Sud.

     Aceeasi sursa a declarat ca atmosfera de la nunta a fost una incinsa, deoarece Florence Welsh, solista grupului Florence and the Machine, o buna prietena a miresei, a interpretat trei piese live, iar ritmurile muzicale au continuat apoi cu ajutorul unui DJ profesionist. Despre tort, se pare ca s-au primit tot felul de laude, acesta fiind facut la o cofetarie renumita din Virginia. 

   Despre Ryan si Blake se zvoneste ca au inceput sa se intalneasca inca din luna octombrie a anului trecut, dupa ce Reynolds a divortat de Scarlett Johansson. In ceea ce priveste casatoria dintre cei doi, purtatorii de cuvant ai actorilor nu au facut deocamdata niciun comentariu.

   Conform tabloidelor locale, in vara acestui an a mai fost lansat zvonul unei posibile casatorii intre Reynolds si Lively, insa acest lucru nu a fost confirmat.

Text: Andreea Popescu