Este „Rezervat” de Nicole Cherry si Doddy

decupat_Nicole Cherry si Doddy- poza principalaDupa ce Doddy a fost Bine mersi cu Lora, acum este Rezervat cu Nicole Cherry. Cam asa ar suna, intr-o fraza haioasa, ultimul an din cariera muzicala a artistului. Unul dintre cei mai talentati si apreciati rapperi din Romania, si nu spunem doar noi asta, ci o demonstreaza si numeroasele sale colaborari, a lansat astazi un nou single impreuna cu Nicole Cherry, intitulat Rezervat.

Povestea continua… bine mersi

Piesa Bine mersi, cantata impreuna cu Lora, s-a dovedit a fi un real succes, asa ca Doddy s-a gandit la o continuare a povestii. Astfel a luat nastere melodia Rezervat, compusa chiar de artist, in al carei videoclip apare si incantatoarea Lora, jucandu-si rolul inceput in clipul anterior. Filmarile, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan, au avut loc in cartierul Cosmopolis, alaturi de artisti aflandu-se si Puya, DJ Amy si Adeline, cu atat mai mult cu cat Doddy impreuna cu Puya se pregatesc sa dea startul concertelor din cadrul turneului Noi sa fim sanatosi. Mai jos puteti viziona cateva cadre de la making of-ul videoclipului Rezervat.

 „‘Rezervat’ este o piesa care vorbeste intr-un mod amuzant despre suspiciunile nefondate din relatiile tinerilor indragostiti. Colaborarea cu Nicole Cherry mi-a confirmat ca talentul nu are varsta. Nicole este cool, charismatica, amuzanta si cea mai potrivita voce pentru ‘Rezervat’. Usurinta cu care abordeaza liniile muzicale este impresionanta si este o placere sa lucrezi cu ea in studio, a declarat Doddy.

decupata_Nicole Cherry si Doddy- poza secundara „Sunt foarte incantata de colaborarea cu Doddy. Dupa cum veti observa in clip, eu joc rolul unui ingeras, cel care uneste cuplul ce trece prin momente dificile ale relatiei. Totul datorita iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri marunte si frumoase, cu mesajul ‘Iubirea este cea care uneste suflete, le pastreaza puritatea’. Este primul meu featuring, sper sa placa tuturor si sa auzim ‘Rezervat’ pe toate posturile de radio, a replicat Nicole Cherry.

Sunt incantata de aceasta continuare a povestii din ‘Bine mersi’, m-am distrat foarte tare la filmari. ‘Rezervat’ este o piesa foarte buna, cu siguranta va fi unul dintre hiturile verii, a adaugat Lora.

Text: Madalina Manole