“Pup-o, mă! 2” – de astăzi, în cinematografe

Aseară a avut loc avanpremiera filmului românesc “Pup-o, mă! 2”. Cea de-a doua parte a filmului “Pup-o, mă!”, care a avut un succes extraordinar la public cu ani în urmă, “Pup-o ma 2 – Mireasă Nebună”, se lansează astăzi, în cinematografele din toată țara.

Comedia de situație ne propune din nou să râdem împreună în hohote, în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani (Alin Panc, Cosmin Seleși și Văru Săndel – fratii Tică, Bică și Horică) deja trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe iar de „Ziua Lânii”. Cu un rol de baci, care pare mai periculos decât cel din primul film, Florin Busuioc aka Zmeu le oferă celor trei prilejul de a coborî de la stână în sat.

De aici începe toată povestea și speranța, odată cu rolul de mireasă interpretat de Lora (Velvet), și poate încă o dată cu o altă mândră, știrista Mădălina Anea (Felicia). Tot ce mai rămâne să aflăm este dacă s-or fi aliniat astrele și s-or fi pupat poveștile…

Din distributie fac parte Alin Panc, Alexandru Pop aka Văru Săndel, Lora, Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții. Aceștia ne invită să pupăm și noi de două ori, ca la Răchițele-Cluj, unde se spune că, dacă vei pupa de Ziua Lânii, atunci vei rămâne pe viață cu persoana ce ți-a picat cu tronc și veți duce împreună un trai îmbelșugat și lipsit de griji.Tonica a stat de vorbă cu una dintre actrițele din film și iată ce a aflat!

Mădălina Anea (Felicia), care joacă rolul unei jurnaliste în această peliculă, ne-a povestit, în exclusivitate, cum a fost pentru ea să joace alături de această distribuție și ce a însemnat pentru ea întreaga experiență “Pup-o, mă! 2”, în general.

“M-am bucurat enorm să fac parte din această echipă, a filmului ‘Pup-o mă 2 Mireasa nebună’, pentru că pe lângă faptul că am lucrat minunat cu ea, îi simt pe toți ca pe o familie. Acest film are de toate: dragoste, umor, energie, imagini superbe, drag și multă bucurie. Un film independent, pentru care Sandu Pop, Alin Panc și Cosmin Seleși au muncit din răsputeri, dar și cu pasiune, să-l facă posibil și să ajungă pe marile ecrane, să bucure România.

Felicia, personajul pe care îl interpretez în film, este o jurnalistă determinată să facă orice pentru a obține un subiect extraordinar de scandal, care să dea lovitura. Însă treptat, drumul ei prin munții Apuseni își schimbă cursul și va descoperi emoții despre care nici ea nu știe că le-ar fi putut trăi.

A fost amuzant să lucrăm, da, fiind o comedie spumoasă, dar am și muncit mult. Eram în pădure, unde depindeam de vreme, de lumină, unde aveam mereu parte de obstacole imprevizibile. Dar asta a făcut toată aventura trăită la Răchițele și mai apetisantă”, a povestit actrița Mădălina Anea.

Tonica: Care a fost cea mai amuzantă, dar cea mai grea scenă pe care ai filmat-o?

“Una dintre scenele mele preferate e când mă urc pe umerii lui Sandu și mă plimbă prin pădure, în căutare de semnal. M-am amuzat copios și arată foarte comic. A fost destul de greu cu tocurile pe coclaurile alea, haha! Dar și amuzant, printre oi, câinii de la stână, iarbă și pământ umed.

Dar cred că cea mai complicată scenă mi s-a părut cea de la biserică, unde eram în mijlocul intersecției din oraș, era haos și deja mă obișnuisem cu liniștea din munți, iar gălăgia de la oraș mă obosea.”

Tonica: Ce ai mai făcut în ultima perioadă? Ce proiecte mai ai în desfășurare?

“A fost un an dificil, așa că mă simt tare norocoasă că am avut parte de acest proiect. Recent am mai filmat un thriller american, un scurtmetraj unde o interpretez pe Maria Tănase și m-am ocupat de teatru”.

Tonica: De final… un mesaj pentru public…

Din 3 septembrie, comedia românească “Pup-o, mă! 2 – Mireasa nebună” va fi în toate cinematografele din țară! Să mergi la cinema să vezi un film e o experiență unică, specială! Eu zic să nu rateze publicul să vadă acest film pe ecran mare, să simtă toată emoția si frumusețea pe care o transmite comedia, să simtă ca și cum ar fi acolo, cu noi, la Răchițele,” a încheiat Mădălina Anea.

Bettina Cristea

Foto: Instagram, Mădălina Anea