Lora, mireasa în alb și negru

Au fost ca niciodată doi copii ce-aveau acelaşi vis… aşa începe poezia tulburătoare lansată la început de noiembrie, de LORA.

 „Dacă dragostea”, o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, despre durere şi vindecare se prefigurează a fi una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârsitului de an.

„Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?”, declară LORA.

Piesa „Dacă dragostea” este compusă de catre ADDA, Alex Cotoi, George Idriceanu, iar versurile sunt scrise de către Adda, Bianca Lobda şi Diana Ghita, şi beneficiaza de un videoclip filmat de catre Kobzzon, pornind de la un scenariu marca LORA.

LORA a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările videoclipului, una neagră şi una albă, cu un styling realizat de către Eniko Szanto. Conceptul îi aparţine tot artistei, care a mai prezentat dualitatea alb-negru şi în alte proiecte pe care le-a lansat, precum videoclipul piesei „Soare negru” sau albumul „Despre demoni şi iertare”.