Eva Herzigova, insarcinata a treia oara

eva_herzigova2Supermodelul Eva Herzigova este insarcinata cu cel de-al treilea copil si se pare ca va naste in primavara anului viitor, dupa cum a confirmat si agentia Storm Models. Frumoasa blonda in varsta de 39 de ani are deja doi copii, unul in varsta de cinci ani si unul in varsta de aproximativ doi ani, impreuna cu partenerul sau Gregorio Marsiaj.

Eva este in prezent imaginea Dior Capture, gama pentru ingrijirea pielii. Blonda Eva este o activista in ceea ce priveste drepturile copiilor, primind chiar premiul UNICEF pentru ajutorul oferit copiilor defavorizati.

Herzigova a marturisit recent ca, desi iubeste jobul de mamica, se gandeste la momentul in care copiii ei o vor parasi atat pe ea, cat si casa. “A fi mamica este un job foarte greu, dar cel mai frumos din lume. In fiecare zi apare ceva nou si interesant. George este la o varsta minunata. Este indragostit de educatoarea lui. In plus, ma intreaba daca atunci cand se va insura si va pleca de acasa ii voi duce dorul. Iata ce ma asteapta”, a spus Eva.

 

Text: Ruxandra Raica