Eva Longoria are reteta care te ajuta sa-ti revii dupa divort

-0ashutterstock_52988068Actrita din Desperate Housewives s-a despartit de fostul sau sot Tony Parker in 2010, dupa 3 ani si jumatate de mariaj si spune ca se simte in fiecare zi mai puternica, acum ca a lasat aceasta relatie in urma. Eva a declarat de curand pentru Hollyscoop: “Ma lupt in fiecare zi sa fiu fericita. Deci da, cred ca fiecare zi este o alta victorie!”. Cum reuseste insa sa fie fericita dupa divort? Cu ajutorul iubitului sau mai tanar, Eduardo.

Edu, cum il alinta Eva, are 26 de ani si este fratele lui Penelope Cruz. Longoria a recunoscut de curand ca datorita lui Eduardo a reusit sa treaca prin aceasta perioada grea din viata sa: “Adevarul este ca ar trebui sa fiu furioasa, plina de resentimente si deziluzionata in privinta relatiilor. Dar nu sunt. Am fost foarte norocoasa sa-l intalnesc pe Edu.”

Pe langa schimbarile pe care le-a facut in viata personala, Eva s-a gandi ca are nevoie si de o improspatare a carierei. Actrita s-a mutat in spatele camerelor pentru a regiza scurt-metrajul “A Proper Send Off” si intentioneaza ca si anul acesta sa se dedice mai mult tot muncii din spatele camerei: “Imi place sa fiu in spatele scenei. Imi place sa produc filme si o sa incerc sa fac mai multa productie”, a declarat ea.

Dupa aparenta fericita a Evei Longoria, se pare ca reteta pentru a scapa de tristetea de dupa divort este sa iti gasesti un iubit intelegator, eventual mai tanar, si sa faci o schimbare importanta in cariera ta.

Text: Bianca Badescu