Eva Longoria – asa cum nu ati mai vazut-o, intr-un nou film

eva-longoriaDupa 8 ani in care a jucat in serialul Desperate Housewives, Eva Longoria s-a plictisit de productii linistite, cu spectatori preponderent din randul femeilor. Asa ca si-a ales un nou proiect, total diferit de cel care a facut-o cunoscuta: va juca intr-un film de actiune – The Baytown Disco.

Eva s-a gandit sa-si avertizeze fanii ca o vor vedea intr-o postura neasteptata: “Este foarte diferit de Desperate Housewives”, a declarat ea despre noul film. “Chiar nu este un film pentru fete. Este treaba de baieti. Este foarte violent. Este cu mult sange, si curaj, si impuscaturi, si arme”.

Pe langa acest proiect, Eva vrea sa afle cum este sa stai in spatele camerelor, asa ca se gandeste sa devina producator de filme: “Motivul pentru care vreau sa produc filme este ca am o minte puternic orientata catre afaceri. Imi place procesul creativ. Ca actor, nu controlezi nimic altceva decat prestatia. Nu editezi, nu regizezi, nu construiesti platouri, nu scrii si nu ai control asupra veniturilor”, spune Eva.

Si cum ea este obsedata de control, asa cum a marturisit, i-ar placea sa fie producatoare, pentru ca asa ar putea sa fie ea cea care ia toate deciziile. Fanii insa cred ca o prefera pe ecrane.

 

Text: Bianca Badescu