Eva Mendes le admira pe Julianne Moore si Annette Bening pentru cum au jucat roluri de mame

eva-mendes-616040lDupa cateva roluri minore in anumite filme, Eva Mendes a facut impresie buna in filmul Training Day, drama care i-a adus lui Danzel Washington un Oscar pentru rol principal. De atunci, Eva a fost o prezenta constanta pe marile ecrane si a avut colegi de breasla cu nume mari in industria cinematografica. Privind subiectul celei mai noi comedii in care joaca, Girl in progress, diva in varsta de 38 de ani a declarat pentru revista Collider ca nu meseria de actrita este cea mai grea, ci „meseria” de mama.

Cum si-a dat seama de acest lucru, desi nu are copii? Ei bine, in comedia Girl in progress, Eva interpreteaza rolul unei mame mai preocupata de problemele din dragoste decat de propria sa fiica. „Eu cred ca, in momentul in care interpretezi rolul unei mame, indiferent daca esti o mama buna, rea, uimitoare, batrana sau tanara… simplul fapt ca esti mama este destul de complicat”, a declarat frumoasa actrita.
Intrebata care sunt actritele pe care le admira, care au avut roluri de mame in diferite filme, frumoasa Eva a declarat ca Julianne Moore si Annette Bening reprezinta un model pentru ea.
„Admir cariera lor si incerc sa le imit cat pot de mult pe Julianne Moore si Annette Bening. In viziunea mea, aceste femei au facut cea mai buna alegere cand au acceptat sa joace rolul unor lesbiene cu copii. Ele sunt niste femei sexy, frumoase si care merita tot respectul.”

Text: Andreea Popescu