Evenimentul initiat de Andreea Marin Banica in Princess – o reusita!

2012.03Seara de 7 martie a fost una cu totul speciala in clubul Princess din Bucuresti. Andreea Marin Banica impreuna cu cei mai cunoscuti si in voga artisti ai momentului din Romania au reusit sa umple ochi Clubul Princess din Regie pentru un eveniment caritabil unic, ce a avut ca scop ajutorarea a 4 copii ce locuiesc la margine de Bucuresti.

Connect-R, Elena Gheorghe, Deepcentral, Corina, DJ Sava, Nick Kamarera & Alinka, Andreea Antonescu, Catalin Josan, Dragos Chircu, Andrei Leonte si Stefan Stan – cu totii au pus umarul la acest eveniment caritabil, au cantat pro bono, au incins atmosfera in clubul Princess si, pentru prima data in istorie, s-au intalnit pe aceeasi scena cei doi castigatori ai celor doua concursuri nationale ce au isterizat intreaga Romanie: Andrei Leonte – castigator X Factor – si Stefan Stan – castigator Vocea Romaniei.

Cu ajutorul lor, au reusit sa stranga suma de aproximativ 3.500 de euro. In plus, copiii vor merge la vara in prima lor vacanta la mare multumita donatiei facute de Comisia de Invatamant, Cultura, Culte si Sport a Consiliului General al Municipiului Bucuresti si de Centrul de Proiecte Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret al Primariei Municipiului Bucuresti, reprezentate la eveniment de Dna. Mariana Chiris, Consilier General, si Dragos Morman din partea Primariei Municipiului Bucuresti.

 

Text: Andreea Popescu