Exclusivitate! Dima “cerseste iubirea” Iuliei Vantur

Dima, componentul trupei Lala Band, pregateste o surpriza de proportii fanilor. Carismaticul artist a filmat de curand videoclipul primei sale piese din cariera solo, intitulata Cersesc iubire. Femeia careia Dima ii cerseste iubire este nimeni alta decat frumoasa Iulia Vantur, pe care o puteti admira in rolul femeii fatale, in ipostaze de-a dreptul incendiare.

Noul single este produs de Radu Sarbu, fostul component al trupei O-zone, in colaborare cu Rassada Music si Media Pro Music, iar filmarile au avut loc la Press House Ballroom, in Bucuresti.

Va invitam sa ascultati, IN EXCLUSIVITATE PE TONICA TV, refrenul piesei Cersesc iubire si sa va delectati cu imagini spectaculoase din spatele camerelor de filmat.Tonica Tv: Cum a luat nastere piesa Cersesc iubire?

Dima: Am primit un telefon de la Radu Sarbu si m-a chemat la o proba pentru aceasta piesa. Am fost la studio si in doua zile era gata. Eram cu zambetul pana la urechi. Aveam acelasi sentiment pe care l-am avut atunci cand am inregistrat prima mea piesa. A fost ca o manusa! Practic piesa m-a gasit pe mine! Eu am filmat multe clipuri pana acum, dar doar alaturi de trupa Lala Band. Acesta este primul meu clip solo, primul meu single!

Tonica TV: Care este tema videoclipului si cum a aparut aceasta colaborare cu Iulia Vantur?

Dima: Tema este… cersesc iubire! Bineinteles, videoclipul nu avea sa fie asa cum este fara Iulia Vantur. Eu practic cersesc iubire de la ea, ii cer sa fie iubita mea, o rog sa vina la mine! Mi-am dorit sa o am pe Iulia in videoclip. Radu mi-a propus mai multe domnisoare, dar le-am refuzat! Eu am vrut-o pe Iulia!

Tonica Tv: Vom vedea si scene mai fierbinti in videoclip?

Dima: Nu pot sa va spun nimic decat sa asteptati sa vedeti pe sticla ce o sa fie! Ramane o dilema pana atunci!

Tonica Tv: Iulia, cum decurg filmarile alaturi de Dima?

Iulia Vantur: Foarte bine! M-am simtit minunat inca de dimineata, de cand am ajuns aici! Toti sunt foarte prietenosi, sunt o echipa foarte frumoasa si foarte unita. Imi place foarte mult piesa si scenariul si asta imi da o stare buna.

Tonica Tv: In videoclip esti tipul de femeie fatala. Cum te simti in ipostaza aceasta? Te caracterizeaza?

Iulia Vantur: Ma simt bine! Cred ca fiecare femeie se simte bine in ipostaza asta, la un moment dat. Mi-am luat rolul in serios. In pauze suntem prieteni dar cand se filmeaza… nu mai suntem!

Tonica Tv: Un mesaj pentru Tonica TV!

Dima: Asteapta-mi videoclipul! In curand ne vedem pe Tonica TV!

Text: Madalina Manole