Expeditor: Michael Jackson Destinatar: Lisa Marie Presley

michael-jackson2Rasturnare de situatie in cazul regretatului cantaret Michael Jackson. Desi, dupa decesul acestuia, au tot circulat zvonuri privind problemele de sanatate de care suferea megastarul, se pare ca autoritatile au intrat in posesia unei scrisori ce confirma unele afectiuni mentionate deja in procesul contra medicului sau personal, considerat a fi vinovat de moartea sa.
O mai veche scrisoare trimisa de catre starul pop fostei lui sotii Lisa Marie Presley, cu care a fost casatorit din anul 1994 si pana in anul 1996, atesta ca suferea, intr-adevar, de insomnii si anxietate si considera ca are nevoie de ajutor. In respectiva nota, Michael se plangea in cele cateva randuri tocmai de problemele pe care le avea cu somnul, situatie care l-a si determinat in final sa abuzeze de medicamente, lucru ce i-a adus moartea, in 2009. In scrisoare, Michael ii marturiseste sotiei sale – la vremea aceea – ca isi doreste cateva zile de odihna deoarece oboseala a pus stapanire pe trupul si viata lui.
„Lisa, trebuie neaparat sa ma odihnesc. Sunt patru zile deja de cand nu am mai dormit deloc. Trebuie sa las deoparte afacerile si telefoanele. Trebuie sa am grija de sanatatea mea, in primul rand. Sunt nebun dupa tine. Cu dragoste, Turd.”
Si cum aceasta scrisoare intrase in posesia jurnalistilor si trecuta pe lista unei case de licitatii, Lisa Marie Presley a luat atitudine si a cerut ca aceasta sa fie retrasa de la vanzare, afirmand ca respectiva scrisoare face parte din viata sa personala si nu vrea sa fie expusa.

Text: Andreea Popescu