Extravaganta la New York – locul unde a inceput povestea Victoria’s Secret

Foto: Adriana Lima, Kendall Jenner, Gigi Hadid

In fiecare an, mult asteptatul spectacol Victoria’s Secret aduce impreuna cele mai frumoase modele ale podiumurilor internationale pe care le transforma in ingeri pentru aceasta prezentare. Victoria’s Secret Fashion Show 2018 a avut loc la New York pe data de 8 noiembrie, intorcandu-se la origini, in orasul in care a inceput totul, in anul 1995. Imaginile filmate la acest spectacol vor fi difuzate abia pe 2 decembrie in Statele Unite, dar si online. Printre imaginile de la prezentare vor fi si interviuri de pe celebrul covor roz, secvente din backstage-ul show-ului, dar si cu siluetele in amanunt ale „ingerilor”.

Supermodele celebre, pe care suntem sigure ca le cunosti, printre care si Adriana Lima, Elsa Hosk, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Sara Sampaio sau Kendall Jenner au defilat anul acesta in cadrul Victoria’s Secret Fashion Show, care s-a tinut la New York, pe muzica lui Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes si The Struts. Cei sase artisti au interpretat cele mai cunoscute hituri care i-au plasat in topurile muzicale si au intretinut atmosfera show-ului alaturi de modele. Gala newyorkeza a reprezentat si show-ul de retragere din randul „ingerilor Victoria’s Secret” a Adrianei Lima, acum in varsta de 37 de ani.

Foto: Bella Hadid, Elsa Hosk, Candice Swanepoel


Sutienul Fantasy

Anul acesta, modelul suedez Elsa Hosk a fost aleasa pentru a purta pe catwalk celebrul Victoria’s Secret Fantasy, estimat la 1 milion de dolari si realizat de Atelier Swarovski din 21.000 de diamante. In ultimii ani, Elsa Hosk s-a remarcat drept unul dintre modelele preferate ale brandului de lenjerie, cu care colaboreaza inca din 2011. A inceput ca ambasador VS Pink, in 2014 a obtinut titlul de „inger Victoria’s Secret”, iar in 2016 a fost cea care a deschis show-ul organizat la Paris. In 2017, la show-ul din Shanghai, Hosk a purtat o tinuta realizata special pentru ea de Swarovski.

Modelele care si-au facut debutul in cadrul Victoria’s Secret Fashion Show 2018 sunt Winnie Harlow, Duckie Thot si Lorena Rae.

Spectacole internationale

Spectacolele anterioare au avut loc la Londra, Miami si Los Angeles. Anul trecut, marca de lenjerie a intrat si pe piata chineza care este intr-o continua crestere, organizandu-si show-ul in Shanghai, in timp ce in 2016 au scos covorul roz la Grand Palais din Paris, care a gazduit de-a lungul anilor multe spectacole Chanel.

Foto: Hepta

Text: Iulia Mirica