F. Charm si Xonia lanseaza de martisor piesa “Hey Woman”!

F. Charm si Xonia lanseaza de martisor piesa “Hey Woman”!Unul dintre cele mai hot cupluri din industria muzicala romaneasca, Xonia si F. Charm, isi surprinde fanii cu o noua piesa lansata special de 1 martie. Avand o relatie ce dureaza de mai bine de doi ani, Xonia si F. Charm sunt mai pregatiti ca niciodata sa-si arate iubirea, astfel ca isi exprima sentimentele cu ajutorul muzicii.

Piesa Hey Woman s-a nascut din dorinta de a canta impreuna si, cel mai important, din dorinta de a-si surprinde fanii intr-un mod placut. Produsa in studiourile HypeOn Production, studio pe care il detin impreuna, piesa este realizata de catre F. Charm, iar versurile si liniile melodice sunt scrise tot de catre cei doi.

            Indragostiti ca in prima zi, Xonia si F. Charm au fost plecati in vacanta in Australia mai bine de o luna si jumatate, timp in care s-au relaxat, s-au distrat si, cel mai important, si-au incarcat bateriile pentru noile proiecte muzicale ce urmeaza sa fie lansate in foarte scurt timp.

            Puteti asculta piesa chiar aici:
Deschide videoclipul

Text: Ruxandra Raica

martie 1st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate