“Family Guy”, pe marile ecrane?

“Family Guy”, pe marile ecrane?Seth MacFarlane, omul care a produs celebrul film “Family Guy”, a dezvaluit ca, in viitorul apropiat, va mai produce un film de agest gen, doar ca va suferi mici modificari.

Creatorul “Family Guy” le-a spus studentilor de la UCLA in aceasta saptamana ca el are deja o idee pe care vrea sa o puna in aplicare pentru a realiza un film pe marele ecran, potrivit Entertainment Weekly.

“E doar o chestiune de timp”, a afirmat MacFarlane. “E greu sa faci un film in timp ce lucrezi si la episoadele noi din serie. Cred ca acesta este si motivul pentru care «The Simpsons» a durat 20 de sezoane”.  MacFarlane a continuat sa spuna ca isi doreste ca filmul pe care il va produce sa difere de cel din 2007, “The Simpsons”, care s-a centrat pe Bart si pe incercarea acestuia de a opri un ecologist maniac sa distruga Springfield. MacFarlane a refuzat sa dezvaluie detalii despre povestea filmului “Family Guy”.

Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis si MacFarlane sunt printre vocile personajelor din seria “Family Guy”, din care mai mult de 200 de episoade au fost difuzate pe postul de televiziune Fox.

Family Guy” este un serial animat american creat de Seth MacFarlane in anul 1999 pentru postul FOX.

 

Text: Andreea Popescu

decembrie 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate