Fashion icons: cupluri de celebritati cu bun-gust

Anul acesta a fost, fara indoiala, anul cuplurilor fashion. Cuplurile de celebritati au dus costumele complementare la nivelul urmator atat pe covorul rosu, cat si in viata lor de zi cu zi.

Ce anume au purtat indragostitii anul acesta pentru a iesi in evidenta? Unii dintre ei au optat pentru piese vestimentare simple si elegante, precum lookul impecabil al sotilor regali, Printul Harry si Ducesa Meghan, sau sefii de stat, precum Presedintele Frantei si prima doamna, Emmanuel si Brigitte Macron. Cu toate acestea exista si cupluri care au adoptat stilul mai cozy, precum Hailey Baldwin si Justin Bieber sau Bella Hadid si The Weeknd care se pare ca prefera stilul casual-sport.More-is-More

Cei care au atras toate privirile prin tinute indraznete, piese vestimentare statement, bijuterii de top sunt Beyoncé si Jay-Z, in timpul turneului „On The Run II”, care au ales tinute asemanatoare, pline de insertii sclipitoare pentru acest spectacol.

De asemenea, cuplul format din Cardi B si Offset (membrul trupei Migos) a demonstrat ca nimic nu e prea mult cand vine vorba de moda si opulenta, alegand sa poarte bijuterii si pe incaltaminte.

Maestrii tinutelor de seara

Aceste cupluri de celebritati s-au asigurat ca se asorteaza indiferent ca au iesit la o cina in oras sau la evenimente mondene. In fruntea acestui clasament se afla Jennifer Lopez si Alex Rodriguez care de altfel sunt cunoscuti pentru faptul ca isi asorteaza de fiecare data tinutele. Acestia sunt urmati de proaspetii casatoriti, Nick Jonas si Priyanka Chopra, care s-au remarcat la evenimentul aniversar al casei de moda Ralph Lauren, cand au atras toate privirile prin tinutele lor complementare. Si cine i-ar putea uita pe Blake Lively si pe Ryan Reynolds, care ne-au obisnuit cu aparitiile lor spectaculoase.

Text: Iulia Mirica