Fata lui Kate Moss şi-a făcut debutul pe catwalk-ul Miu Miu

Lila Grace Moss, fata supermodelului Kate Moss, şi-a făcut debutul în modă pe catwalk-ul Miu Miu, de la Paris Fashion Week.

La câteva zile de la majorat, fata lui Kate Moss şi a lui Jeffreson Hack a apărut pe podiumul Miu Miu, în prezentarea colecţiei pentru primăvară-vară 2021.

Noul model a purtat trei ţinute pentru acest show. Primul outfit a fost unul format din fustă, cămaşă albastră şi sacou.

Una dintre ţinute a fost o rochie în culori pastel, bleu, galben şi nude, iar pentru ultima ieşire pe podium la acest eveniment, Lila a purtat un crop top roz cu paiete şi o fustă galbenă din acelaşi material sclipitor. 

Pentru toate outfiturile manechinul a purtat aceeaşi pereche de flip-flops cu toc şi cu ştrasuri aplicate, aceeaşi coafură şi un make-up foarte natural.

Evenimentul Miu Miu a fost live, s-a desfăşurat fără public, pentru a respecta regulile privind protecţia împotriva COVID-19.

Vezi colecţia Miu Miu pentru spring-summer 2021

Photo: Vogue

octombrie 8th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate