Fecioara si compatibilitatile ei cu alte zodii

fecioara-si-alte-zodiiDe ce iubim Fecioara? Pentru ca sunt integre, demne de incredere, gata mereu sa sara in ajutor. Meticuloase si exigenta, pun mare pret pe ordine, traiesc facandu-si liste si planuri si nu le scoti din ritm, pana cand nu reusesc ce si-au propus.

Fecioara cu Berbec: Poate fi o uniune dificila. Au o nevoie permanenta de a “pasa” lucruri de la unul la altul. Le e greu sa isi assume responsabilitati.

Fecioara cu Taur: Ambii provin din semne de pamant, asa ca se pot intelege foarte bine. Impartasesc aceleasi valori si au incredere in aceleasi lucruri. Se simt bine impreuna si asta se vede.

Fecioara cu Gemeni: Ambii sunt solicitati si solicitanti. Au pretentii si idealuri mari intr-o relatie. Cu toate acestea, Gemenii sunt libertini, iar Fecioarele serioase si fidele.

Fecioara cu Rac: Daca uita de prejudecati si lasa trecutul in urma, pot deveni apropiati. Cat de apropiati si unde poate duce asta… numai ei stiu!

Fecioara cu Leu: Leul isi va dori intotdeauna sa conduca, insa Fecioara nu lasa pe nimeni sa aiba ultimul cuvant. Este greu de spus daca va fi un happy end.

Fecioara cu Fecioara: O relatie armonioasa, presarata pe ici, pe colo, cu un strop de drama. Fecioarele iubesc drama si nu se vor dezice de ea nici in cea mai fericita relatie.

Fecioara cu Balanta: Fecioara trebuie sa fie plina de intelegere intr-o relatie cu o Balanta. Iar Balanta are nevoie sa se lase purtata de val, fara sa mai cantareasca fiecare actiune.

Fecioara cu Scorpion: Ce se intampla in spatele usilor inchise, ramane acolo. E valabil si in vacante. Ideea e sa nu va ganditi la un viitor impreuna, ci sa traiti clipa.

Fecioara cu Sagetator: Pe unele planuri, magic. Pe celelalte, tragic! Trebuie sa invete sa convietuiasca impreuna. Si le va lua ceva timp.

Fecioara cu Varsator: Ori e, ori nu e. Iar daca e, va fi pentru totdeauna.

Fecioara cu Capricorn: Fecioara e ordonata, Capricornul e haotic. Iar ambii sunt imprevizibili.

Fecioara cu Pesti: Contrariile, de obicei, se atrag. Acum sa vedem care renunta primul la incapatanare.

Text: Alina Lupa