Fecioarele, in forma cu cereale si legume

Fecioarele, in forma cu cereale si legumeFecioara, asa cum o denumeste si cuvantul, este in general mai putin extravaganta si extrovertita in manifestari. Apreciaza la cei din anturaj dscretia, fidelitatea si mai ales responsabilitatea. Daca vreti sa cuceriti o Fecioara, va trebui sa o impresionati cu seriozitatea felului in care priviti lucrurile. Si trebuie sa ii faceti fata spiritului de observatie si mai ales detailist, critic.

Este al saselea semn in zodiac si guverneaza generic casa muncii si de aceea nativii acestui semn pun accent pe munca, sacrificiu, lucru bine facut, unii chiar se imbolnavesc punand prea mult suflet. In corpul uman stapaneste o parte a intestinelor si multi nativi au o asimilare dificila sau sensibilitati la nivel digestiv. Fecioara mai poate suferi diferite forme usoare de melancolie sau depresie pentru ca este deprinsa a analiza si, implicit, a-si face ganduri diverse. Cel mai bine ar fi sa aiba in preajma tovarasi de viata sau colegi mai tonici si plini de energie care s-o mobilizeze. Celor din acest semn le este indicata o munca in care sa “deserveasca” un sector de baza, poate nu de prim plan intotdeauna, dar esential in economia ansamblului. Ca alimente le fac bine cerealele, legumele si carnea de vita si trebuie sa evite condimentele si conservantii.

Marius Bodochi, o Fecioara Don Juan

Un nativ autentic prin precizia observatiilor, puterea de munca, responsabilitatea, dar si spiritul critic este actorul Marius Bodochi. El este maniacal de precis atunci cand lucreaza si colegii lui stiu ca este imposibil sa faci cu el lucrurile “dupa ureche”. Are un umor si un simt critic care par dure uneori dar pe care le practica in primal rand cu el insusi. Marius Bodochi ne serveste ca exemplu si pentru felul minunat in care are grija de el, pentru ca isi respecta sanatatea facand miscare si avand grija ce mananca, putand sa joace roluri de indragostiti desi are un baiat care a terminat facultatea.
La multi ani, Marius Bodochi!

Text: Carmen Stimeriu
Astrolog