Feli Donose: ”Am făcut o curățenie, am rămas doar cu prietenii adevărați”

Săptămâna trecută, pe canapeaua lui Măruță s-a așezat simpatica cântăreață Feli. Cea care părea că în urmă cu ceva timp “le-a desenat pe toate în creioane colorate”, a admis că deși ea era cea care îndemna să “dăm timp timpului…” nu a mai putut să ofere din timpul ei!  

”Ce fază nașpa am avut o vreme. Toată pandemia am zis că sunt bine, dar m-a afectat: dorul de scenă. M-am trezit într-o realitate a mea, în care am văzut că lumea nu o să fie mai bună, ci o să fie opusul”, a spus Feli, comentând o parte dintre mesajele pe care le-a postat pe contul ei de Instagram în ultima vreme.

”Și eu m-am făcut mai rea… nu mai spun DA la orice doar ca să nu supăr pe careva. Din nevoia de a fi iubită, din nesiguranță. Dar m-a obosit foarte tare și mi-am scos masca acum”, a completat ea.

Ce a declanșat totuși această schimbare în viața vedetei?

Răspunsul l-a oferit tot ea: ”Mi-am zis că ar trebui să fiu un exemplu de realitate într-o lume care se pictează reală, dar este falsă. Am ales să le arăt oamenilor care mă urmăresc… că suntem la fel! Am obosit să fiu pe placul tuturor și asta m-a făcut foarte nefericită”.

Deși a admis că a avut un terapeut, în viața ei au contat foarte mult prietenii: ”Am făcut o curățenie, am rămas doar cu prietenii adevărați. Decât să dau o energie grea copilului meu, mai bine așa. Trebuie să o faci, dar nouă ne place viața toxică”. Concluzia discuției a fost că această perioadă a fost, în fapt, o eliberare, o revenire la cea care era înainte de celebritate: ”Simțeam că oamenii îmi transmiteau – nu trebuie să mai fii fericită”.

Photo: Instagram

Text: Bettina Cristea