Felul in care te imbratiseaza ii dezvaluie sentimentele

Felul in care te imbratiseaza ii dezvaluie sentimentele - PRINCIPALAVrei sa stii ce simte partenerul tau pentru tine? Care-i sunt adevaratele emotii cand te intalneste si ce ganduri de viitor are vizavi de relatia voastra? Atunci, imbratiseaza-l! Da, ai citit bine! Studiie au demonstrat ca imbratisarile ne dezvaluie sentimentele − mai exact, modul in care cuprindem cealalta persoana in brate traduce ceea ce simtim pentru ea. Rezultatele nu se aplica doar in relatiile de cuplu, ci si in relatiile de prietenie.Imbratisarea prieteneasca

Acest tip de imbratisare poate fi putin mai apropiata decat o imbratisare de salut intre doi barbati, insa nu inseamna nimic mai mult de atat. Este vorba de strangerea in brate clasica, cu mainile lui pe mijlocul tau si ale tale in jurul gatului sau. Ei bine, chiar daca e posibil ca imbratisarea sa dureze mai mult de cateva secunde si sa existe si un pupic pe obraz, vorbim de sentimente de prietenie si atat.

Imbratisarea ampla

Este vorba de acel tip de imbratisare in care el te cuprinde cu tot corpul si piepturile voastre sunt perfect lipite, in timp ce obrajii vostri se ating. Acest gest traduce mai mult decat sentimente de prietenie, iar un barbat care te imbratiseaza astfel te place ca femeie, nu doar ca amica.

Imbratisarea intimaFelul in care te imbratiseaza ii dezvaluie sentimentele SECUNDARA

Fie ca sunteti intr-o relatie, fie ca sunteti doar prieteni, imbratisarea intima, acea imbratisare in care partea de jos a corpului tau o atinge pe cea a partenerului, tradeaza sentimente puternice si dorinta sexuala. Este posibil ca barbatul din fata ta, in cazul in care nu-ti este deja iubit, sa nu stie cum sa-si dezvaluie sentimentele si atunci adopta aceasta tactica.

Imbratisarea prin spate

Acest tip de imbratisare este foarte comuna in cuplu si este, de asemenea, foarte intima. Un barbat care imbratiseaza astfel o femeie isi transmite, de fapt, dorinta de a o iubi, de a-i fi alaturi si de a avea grija de ea. Daca iubitul tau iti ofera acest privilegiu, trebuie sa fii fericita, caci sentimentele lui sunt puternice si planurile de viitor sunt marete.

Imbratisarea fetei

Multi barbati aleg sa tina intre palmele lor fata femeii. Ce poate insemna acest gest? Inseamna incredere, respect, sprijin si, nu in ultimul timp, iubire. Barbatii protectori au, de obicei, acest gest in portofoliu si simt nevoia sa-l faca de fiecare data cand simt ca partenera este demoralizata si are nevoie de ajutor.

Text: Madalina Manole