Femei de succes sub zodia Berbecului

Femei-de-succes-sub-zodia-Berbecului-anca-vladMartie este luna de sarbatoare pentru cinci reprezentante ale Grupului Fildas (detinatorul lantului de farmacii Catena), nascute in aceeasi zi, in zodia Berbecului: Anca Vlad, Cristina Dan, Corina Florescu, Stefania Dumitru si Ruxandra Andronache. Cinci femei de succes, puternice, ambitioase, care dovedesc ca pot fi modele de reusita atat in plan profesional, cat si in plan personal.

Cristina Dan – director filiala Sibiu

Noi, femeile Berbec, traim sa facem fata provocarilor noi si emanam energie prin atitudinea noastra. Tindem spre perfectiune si dovedim mult prin puterea propriului exemplu. Aprofundam rezolvarea problemelor si nu acceptam refuzuri sau ignorari de situatii, care trebuie solutionate tinand cont de toti factorii implicati. Judecam fiecare ipostaza si problema si nu ne lasam pana nu am intors-o pe toate fetele pentru a o rezolva in timp util si s-o incadram in contextul respectiv. 

Corina Florescu – director resurse umane

Orice meserie implica sa detii si sa dezvolti putere de munca si forta caracterului, a felului de a fi. In dezvoltarea carierei m-am bazat mult pe caracteristicile zodiei mele (Berbec). Intotdeauna, in jurul meu, a existat un mediu competitiv, iar acest lucru pentru mine a reprezentat un atuu deoarece sunt o fire extrem de ambitoasa si optimista, ceea ce a activat si mai mult spiritul meu de invingator.

Stefania Dumitru – farmacist diriginte

Fiind nascuta odata cu primavara, femeia Berbec isi pastreaza toata viata tineretea fizica si spirituala. Spre deosebire de barbatul Berbec, isi canalizeaza energia, curajul si lipsa de inhibitii spre a-i ajuta pe cei care au nevoie de incurajare si sustinere. Femeia Berbec are initiative inovatoare, este adepta noului si a modernizarii. Incapatanarea o face sa urmareasca cu tenacitate scopurile si sarcinile, pe care le cauta, le doreste, le indeplineste.

Ruxandra Andronache – farmacist diriginte

Femeile Berbec sunt caracterizate de spiritul organizatoric, perseverenta, dorinta de a face totul perfect. Solutioneaza neconditionat toate sarcinile, fiind neobosite prin tot ceea ce fac, ambitioase, si echilibrate. Berbecii au abilitatea de a relationa usor si de a-si face prieteni pe viata.

{besps}succes{/besps}