Femeile considera ca alimentatia sanatoasa este mai importanta decat dragostea

shutterstock 9921547Pentru 61% dintre femeile de origine americana, sanatatea fizica este mult mai importanta decat o relatie sanatoasa. Din ce in ce mai mult, americancele se focuseaza asupra ingredientelor naturale pe care le consuma si se pare ca acest fapt a devenit prioritatea lor… mai importanta chiar decat achizitionarea hainelor sau relatiile intime.

Compania Abe’s Market a realizat un studiu pe un numar de 1.500 de femei din Statele Unite carora le-au fost puse intrebari cu privire la prioritatile lor alimentare si la sanatate. S-a ajuns la concluzia ca femeile sunt foarte focusate pe consumul de alimente sanatoase.

De exemplu, 70% dintre femei au cazut de acord asupra faptului ca sunt mai entuziasmate daca cei mici mananca sanatos, decat daca iau note bune la scoala. De asemenea, 60% dintre ele au declarat este mult mai important sa consume mancare sanatoasa, decat sa faca economii financiare. In zilele noastre, se pare ca femeile au devenit mult mai interesate de cum sa duca o viata sanatoasa si mai putin interesate de relatiile intime. Tu de care parte a baricadei esti?

Text: Ruxandra Raica