Femeile si cele mai frecvente fantezii sexuale ale lor

baieNu incape indoiala ca, in orice relatie de cuplu, o viata sexuala condimentata isi are rostul ei. Daca va imaginati ca, de cele mai multe ori, femeile isi reprima pasiunile si imaginatia, lucrurile stau chiar invers. Femeile sunt profesioniste in ceea ce priveste erotismul si fanteziile sexuale.

Rolul acestora este de a explora psihic ceea ce iti doresti, insa nu poti atinge. Fanteziile noastre sexuale sunt raportate si exprima propria sexualitate: ce asteptari are o femeie in pat, comunicarea in timpul actului sexual, preludiul, comportamentul unei femei satisfacute sau semnele care indica orgasmul. Fanteziile sexuale sunt de fapt niste imagini excitante la nivel mental. Acestea indica o stare generala de sanatate, incredere in propria persoana, creativitate, satisfactie si implinire emotionala. Studiile de specialitate au demonstrat ca sexul si explorarea lui la cele mai inalte standarde reprezinta un subiect de interes maxim in ceea ce priveste femeile.

Iata care sunt cele mai “comune” fantezii sexuale ale femeilor:

Sexul cu o femeie. In general, aceasta fantezie se regaseste pe lista preferintelor unei femei, care, de cele mai multe ori, este dominata in pat. Sexul cu o femeie iti ofera posibilitatea sa preiei controlul si sa-ti lasi imaginatia sa zburde pe meleaguri erotice. In plus, experienta sexuala cu o femeie este relaxata (o femeie stie cel mai bine ceea ce ii place unei femei), plina de sensibilitate si emotie… atuuri pe care rareori le mai intalnesti la un barbat.

Sexul cu un strain. Desi exista in mintea aproape oricarei femei, majoritatea se confrunta cu falsitatea atunci cand sunt intrebate daca isi doresc sau s-au gandit macar o data la asa ceva. O astfel de escapada este in topul preferintelor atat pentru barbati, cat si pentru femei, dat fiind faptul ca sexul fara obligatii este atat de simplu si la moda. Aceasta fantezie sexuala deconspira in totalitate sexualitatea unei femei, care este foarte rar expusa din cauza unei vieti bazate pe principii si valori morale.

Menage a trois. Fie ca ne referim la sexul in trei cu doua femei, fie la cel cu doi barbati, tipul acesta de sex este cea mai practicata fantezie sexuala. Desi pare vulgara si imorala, este o metoda eficienta de a-ti cunoaste limitele si de a-ti experimenta creativitatea sexuala. Pentru o femeie, aducerea in pat a unei alteia poate fi incitanta, insa de cele mai multe ori intervine gelozia si sentimentul de posesivitate. In ceea ce priveste sexul cu doi barbati deodata, scenariul se modifica, femeia profitand din plin de devotamentul si pasiunea oferite in totalitate de cei doi parteneri, obligatoriu heterosexuali!

Dominatia. Desi se declara indragostite de barbatii puternici, demni si impunatori, cea mai “in voga” fantezie a femeilor este sexul cu un barbat care “cerseste” pentru o partida de amor. Acelasi tip sexy si puternic, legat de pat si eventual biciuit, este imaginea cea mai incitanta la care viseaza orice femeie. Aceasta fantezie coincide cel mai mult cu realitatea, fiind de notorietate faptul ca femeile adora sa detina controlul. Desi cele mai multe femei prefera sa fie la carma relatiei sexuale, exista si o alta categorie, cea a femeilor care doresc sa fie dominate si sa se supuna cu strictete dorintelor partenerului.

Perversiuni sexuale. Sexul in locurile publice, filmarile video “homemade” , nudismul, stripteasul, pozele indecente, voyeurismul (fantezia in care urmaresti sau esti urmarita in timpului actului sexual) sau interpretarea rolurilor de menajera, profesoara,  eleva, asistenta reprezinta cea mai inalta forma de exaltare a senzualitatii, care le ofera femeilor sansa sa experimenteze, sa fie admirate si sa-si fructifice potentialul de sex-appeal. So… share the love!

 

 

Text: Alexandra Lupu